14 Eylül 2012 Cuma

Biraz halimden bahsedeyim size;)

Belki soylemisimdir size okulumun 12 sinde acildigini. Eger soylemediysem de simdi ogrendiniz:) Evet!Shanti artik liseli oldu. Anneme gore lise okul yillarinin gectigi en guzel ve eglenceli donem,bazilarina gore ise en fazla calisilmasi gereken sacma sapan bir donem. Daha sadece 3 gundur liseli oldugum icin ben pek yorum yapamayacagim bu konuda. Ama ilk izlenimlerim lisenin muhtesem oldugunu soyluyor. Biliyorsunuz ki ben Fransiz Lisesini kazandim ve artik her gun Beyoglu,Cihangir ve Taksimi gorebilcem. Okulum Beyoglu Alman Hastanesinin hemen arkasinda. Onceki yazilarimda dedigim gibi adi Sainte Pulcherie.

Okul konusuna daha sonra tekrar deginecem. Peki ya okul disinda neler oldu bana?oncelikle bu pazartesiye kadar 3 gun boyunca cok abur cubur yedim ve spor yaptigim icin kilo cok almadim. (birkac gram oynadi tarti) sali ve carsamba gunu biraz dikkat ettim ve kilo verdim. Ancak persembe gunu cok yedim ve bugun de dikkat etmedim yedigime ve olcuyu kacirdim. Cumartesi ce pazar gunu dikkatli beslenecegim. Pazartesi gunu okulum Macka Parkinda bir program ayarlamis. Bol bol abur cubur olacak gibi gorunuyor. Ancak sali gununden itibaren okul hayatina kesin girmis oluyorum ve hayatim duzene giriyor. Duzenli hayat olunca kilo verebiliyor,kendime dikkat edebiliyorum. Ayrica okulda iki tane kantin var. Biri fast food digeri de ev yemegi servis ediyor. Sanirim ben ev yemegine takilirim kilo almamak icin.

Spor olarak suan haftanin 3-4 gunu 1 saat yurumeye calisiyorum. Babama ne kadar pilates diye yalvarsam da suan onu cok ikna edemiyorum. :) (ona buradan duyurulur!)

Kitabimi soracak olursaniz boyutunu minicik yaptirmayi dusunuyorum kitabin. Sanki cep sozlugu gibi. Suan sadece 52 sayfa yazabildim ve basarabilirsem 100 48 sayfa daha yazacagim:) ancak ilham gelmiyor bir turlu! Anneliese i dusunuyorum,benim hayatimla onun hayatini karsilastiriyorum,onun hobileri,benim hobilerim vs. Ancak hala aklima birsey gelmiyor ve bu da beni sinirlendiriyor! Acaba ilham bankasi diye birsey var midir? Gider beynime 1 kilo ilham yukletirim.

Kitap yazacagimi cok kisiye soylemedim. Ailem,takipcilerim ve cok sevdigim arkadasim Hazel biliyor sadece:) size daha once Hazel dan bahsettim mi bilmiyorum ama onunla kisa bir suredir tanisiyor olsam da en yakin arkadasim oldu diyebilirim. Cunku sanki ayni beyne sahipmis gibi her seyimiz ayni! :)

Bu arada farkettim ki 1 haftadir bloguma yazmamisim. Herhalde bu yil bu kadar arayla yazabilecegim. Simdi izin verirseniz disiplinle dolu Fransiz odevlerimi yapacagim:))

5 yorum:

  1. Kolay gelsin Shanti. Liseli gunler unutulmaz, yasanir. Yasayarak goreceksin.
    Ve en kalici arkadasliklar da lise de kazaniliyor.
    Hazeli olunceye kadar dibinde bulabilmen muhtemel yani:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu duyduguma cok sevindim incebellicim:) hazel ile liseden once de arkadastik(agustos ayinda tanistik:)) ama omur boyu surecek bir arkadasligimiz olacagina inaniyorm:))

      Sil
  2. Selam shanti. Alttaki yorumu okudum. Baya sert çıkışmışım onu farkettim. Gayet sağlıklı besleniyormuşsun. Umarım böyle devam edersin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba kirmizi palet:) seert cikmamissin kirmizi paletcim merak etme,ayrica bunu kotuluk olsun diye yazmamissin o yuzden hic sorun degil:) boyle devam edebilirsem gercekten iyi olacak:)

      Sil
  3. merhaba,hazal benim ve inanın shantiyi çok seviyorum onunla internet üzerinden oldukça ilginç bir tanışmam olmasına rağmen,o benim en iyi arkadaşım ve ''...'' <-- adlı kullanıcı,evet o beni ölene kadar hatta daha sonrasında da dibinde bulacak :)

    YanıtlaSil