21 Aralık 2012 Cuma

Nedir bu salaklik yaa?

Bugun 21 Aralik. Yani sizinle normalde vedalasmam gereken bir tarih. Ama sacmaliklara inanan biri olmadigim icin size tam tersine "hosgeldiniz bloguma" diyerek basliyorum yazima:)

Oncelikle bu sacmaliga inanan varsa aranizda onu bir aydinlatalim once.

Evet kiyamet olacak, Kur'an'da da yaziyor bu ama belli bir tarihi yok. Herhangi birinin cikipta bir tarih soylemesiyle kiyamet kopacak degil.
Hatirlarsaniz gecen sene ayni seyi Ulliminati(ki tam bir sacmalik! Oyle birsey bile yok bence. Yine insanlarin korkmak icin yer aradigi zamanlarda uydurduklari bir sozcuk. Topluluk falan diye kendilerini korkutuyorlar.) de de yasamistik ama hicbir sey olmamisti. O gunu hatirliyorum,insan varliginin ne kadar salak oldugunun bir kanitiydi aslinda o gun. Olay suydu: Bu ulliminati adli sacma kardesimiz resmi internet sitesinde (internet sitesi bile acmislar be:D bir de gizli bir topluluk sozde...neden herkes biliyor o zaman:)) dunyanin sonuna geri sayim yapiyordu(hahaha!bir sozde bu topluluk sanilan seydunyanin sonunu biliyor:D). Geri sayimin bitmesine bir hafta kala cevremdeki insanlarin neredeyse hepsi bir panik icindeydi. Okulda herkes "eyvah olucez,eyvah olucez!" diye bagiriyordu. Hatta o kadar salaktilar ki birbirlerine vasiyetlerini okuyorlardi! Geri sayimin bitmesine son 10 saniye kala ben ve 1.siniflar disinda tum okul disari cikti,liseler bile! Hepsi ciglik atip kosturuyordu. Ben de camdan bakip cehaleti izliyordum. 1.siniflar zaten daha 7 yasinda minnacik cocuklardi,ne bileceklerdi ulliminati yi? Onlar da cigliklar yuzunden ders isleyememis camdan salaklari izlemislerdi.
Disari cikiyorsunuz da ne oluyor yani? Dunyanin sonu gelse disari cikip ciglik atinca kurtulacak misin? Ayrica "olucez olucez!" diyerek olumu sen cagirirsin zaten kendine.

Neyse, bu 21 aralik dedikleri sey de aslinda cehaletin bir gostergesi. Ilk olarak neden bizim ulke hep boyle seylerin icinde oluyor? Vatikan,Kudus,Hac,Umre kurtulacak deseler neyse sonucta dini bolgeler ama neden ozellikle Sirince?neden ozellikle iki ulkeden biri Turkiye?

En komigi de onceden bu kurtulacak yerlerde yer ayirtmalari ve dunyanin her yerinden insanin buralara toplanmasi. Bir de buna ozel program yapanlar bile var:D Hurriyette bile ki en guzel gazete bence Maya Takvimine geri sayim yapiyor resmen! Bu ne sacmalik,ne delilik?! Sirince ve o Fransadaki adini unuttugum koyde de canli yayin ve geri sayim yapan 500 kusur kanal var suan!

Neden mayalilarin sozu cok geciyor bu olayda? Onlar da insandi,ozel bir gucleri falan yoktu. Nasil oluyor da dunyanin sonunu biliyorlar? Adamin eli yorulmustur yazmaktan da tesadufen 21 aralik 2012 tarihinde birakmistir:D

Yani demek istedigim benim eger yok olacagimiza inanmak istiyorsaniz kendinizi camdan atin ki atan mutlaka olacaktir. Boylece birkac kisi olmus olur ve kiyamet dogru gibi gorunur.

Bence asil kiyamet insan kiyameti olacaktir. Biz boyle sacmaliklar uydurarak kiyameti kendimiz yaratiyoruz.


Valla hala inaniyorsaniz inanmaya ve kucuk duruma dusmeye devam edin;) ben son dakikalari evde tembellik yaparak geciriyorum;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder