4 Mayıs 2012 Cuma

1kilo 100gr daha gitti ;)

Eveeeeet git gide zayifliyorum. Bu sefer 1 kilo 100 gram daha vermisim ve cok ama cok mutluyum. Ayni listeme yine devam ediyorum :) bu arada bu siralarda diyet kola aliskanligim tuttu yine! acayip iciyorum ya! :)

Dun annemle Anne Frank filmini konustum. İsteyenler youtube dan 18 bolumluk filmi izleyebilirler :) anneme olaylari anlatirken aglamaya basladim. O da bana sarildi ve beni susturmaya calisti. Gecen gun bir ruya gormustum. Hitler olmemisti ve Turkiyeye gelip bizi topluyordu. Annemler saklanacagimizi ve sabaha karsi cikacagimizi soyluyordu bana ve bir balonla ingiltereye ucuyorduk. Anneme bunu anlattim ve cok sevimli oldugumu soyledi. Ona gore bu kadar etkilenmem kucuk bir kizin sekerini dusurup aglamasi gibi geliyor herhalde. En buyuk istegim amsterdama gidip anne nin evini gormek. Ailem beni oraya goturebileceklerini soyledi. Amsterdam o kadar guzel olmasa da gotururuz seni diyorlar. Umarim saka yapmiyorlardir ...

5 yorum:

  1. merak ettim kaç yaşındasın :) kötü bi amaçla sormuyorum daha önceki yorumlarımdan iyi niyetimi biliyorsundur zaten :)

    YanıtlaSil
  2. :) kotu niyetli bir soru degil zaten :) 14 yasindayim. Ama biraz daha kucuk gosteriyorum :D

    YanıtlaSil
  3. :D hatırladığım kadarıyla 50 kilo civarıydın boyun kaçtı? diyetisyenler genelde aşırı bi sorun olmadığında 14 yaşında boy uzaması için diyet önermiyorlarda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boyum 163-64 civarı:) kilom oraya gittigimde 50ydi suan 47.5 :)

      Sil
  4. 14 ken daha fazla yiyip daha fazla spor yapıp boyunu uzatmayı denesen daha iyi yaparsın canım ileride keşke yapsaymışım dersin sonra..

    YanıtlaSil