21 Haziran 2012 Perşembe

Bodrumda yasantim :)

Herkese merhaba! Size bodrum dan yaziyorum :) burası harika ve ben de sınavımdan kurtulduğum için mutluyum. Siz belki yorumlardan gormussunuzdur ama yine de soyleyeyim:14 yasindayim. Bu sene liseye gececegim ama umarim istedigim lise olan Dame de Sion Fransiz Lisesi tutar. Lutfen bana dua edin millet o liseyi cok istiyorum :) aslinda Avusturya lisesi de tutabilir ama oraya tutsa bile gitmek istemiyorum. Bunun icin birkac nedenim var.
-almancayi zor buluyorum ve cok sevdigim bir dil oldugu soylenemez.

-hitler avusturyaliydi ve ben bir seytanla ayni memleketin okuluna gidemem. avusturyalilarin hepsi icin soylemiyorum bunu. Lutfen beni alman karsiti sanmayin. Ben ırkçılık ve naziligi benimsemis insanlara karsiyim.

- eger almanca ogrenim gorursem amerika da bunu cok kullanamam ve avusturya veya almanya ya gidersrm neo nazilerin saldirisina ugramak ve orada ikinci sinif insan muamelesi gormek istemiyorum.

Bana karsi cikabilirsiniz ama benim blogumda dusunce ozgurlugu var. O yuzden ne yazarsaniz yazin karismam. Cunku dusuncelerim suanlik boyle.

Neyse ortam gerilmesin:) biraz da beslenmeden bahsedelim. Bu aralar ben bol bol yuzuyor ve yedigim herseyin yarisini yiyorum. Boylece kilo vermeye basladim :)ha bir de liseli oluyorum diye mi ne bu aralar cok bakimliyim. Eskiden ojesinin yarisi cikmis olsa da aldirmayip disari cikan Shanti artik her gun ojesini yeniliyor, saclarina bakim yapiyor ve yasina gore bir makyajla disari cikiyor :). Ayni Marilyn Monroe gibi suslu oldum cok :) ama ona benzemek gercekten buyuk bir şans bence. Şu guzellige bir bakar misiniz?!?!Ancak Anne Frank her zaman benim ilham perim olacaktir. Bu yuzden her zaman ona benzemek isterim. Cok guzel degil ama kendine has bir cekicilik ve masumiyeti var. Koruyucu melegim benim!


2 yorum:

  1. fransızca daha zordur :) almanca daha çok işine yarar ve eğitim bakımından da avusturya daha ileride. fransızca istiyorsan daha iyi liselere yönelmelisin galatasaray saint joseph gibi

    YanıtlaSil
  2. Sbs sinavimin puanina bagli olarak lise secebiliyorum ve galatasaray cok yuksek puanda:( Saint Joseph de anadolu yakasinda oldugu ve yeri cok guzel olmadigi icin gidemiyorum. Her zaman tercihim Dame de sion dan yana oldugu icin suan da onu istiyorum :). Almanca nedense bana kaba ve zor geliyor:)

    YanıtlaSil