28 Kasım 2012 Çarşamba

Cumayi biraz erken karsilayayim dedim:)

Kendimi bildim bileli bir muzik tutkum vardir benim. Cunku 15 yillik hayatim boyunca suana kadar asla muziksiz yasayamadim. En stresli ve en calismam gereken SBS doneminde bile muzikten ayrilamadim bir tek.

4-5 yasimdaydim ve butun aile toplanip Canakkale de Kum Motel e giderdik. Anne tarafimdan olurdu gelenler. Babam is seyahati veya biraz yalniz basina kafayi dinlemek icin gelmezdi bizimle(annem ben ve o ayri giderdik tatile sonra:)) annemin iki kuzeni,anneannem,dayim(o zaman bekardi),annemin pamuk halasi:),annem ve tabiiki ben olurduk bu tatil planlarinda. Iki araba giderdik ve ben hep dayimin oldugu arabada onun kucaginda olurdum. Cunku her zaman onunla sarki soyler ve "gypsy kings" dinlerdik:) onunla soyledigimiz sarki soyleydi:"domatesin cekirdegi kirmizi kirmizi,Shanti buralarin yildizi yildizi!" hep ben olurdum o yildiz nedense:)

Bazen sabahlari uyandigimda (5 yaslarindaydim) annem ve babamin CD calar dan gypsy kings sarkilari dinlediklerini gorurdum:) sonra da birlikte dinlemeye baslar ve soylerdik;)

Sonradan rock muzige donmeye basladim. Annem ben 5 yasindayken arabada Deep Purple caliyordu o yuzden seviyordum bu tur muzigi. Hatta amcam kendi kurdugu muzik studyodunda bana sarki soyletiyordu. En cok Clemence Clearwater Factory nin sarkilarina hayrandim.

4. Sinifta ise benim sarki soylemeye karar vermemi saglayan sarkiyla tanistim. Aslinda buyuk bir sansti tanismamiz bizim. Ingilizce dersindeydik ve ogretmen bize Friday Im in love sarkisini dinletti. Ilk dinledigim anda sarkiya hayran kaldim. The Cure en sevdigim grup oldu bir anda(ki daha 10 yasindaydim:D) bu sarkiyi ne zaman dinlesem dans etmeye ve gulmeye basliyordum. Hala da oyle. 5 senedir hala ayni sarkida guler ve dans ederim. (ne kadar dans edemesem de..)

Okuldan eve donerken her zaman radyo dinlerim. Genellikle Capital Radio(99.4-istanbul) tercihimdir cunku eski parcalari caliyor. Eski muzikler bugunun muziklerinden cok cok daha guzel bence. Iste bir anda The Cure calmaya basladi! Friday Im in Love sarkisi hem de! Farketmeden sesli bir sekilde soylemisim sarkiyi ve tum servis beni dinleyip gulmus:D olsun,seviyorum sonucta sarkiyi:) size de bu sarkinin sozlerini yazmayi planladim bugun. Cumayi erken karsilamak icin ideal:)



I don't care if monday's blue
Tuesday's grey and wednesday too
Thursday i don't care about you
It's friday i'm in love
Monday you can fall apart
Tuesday wednesday break my heart
Thursday doesn't even start
It's friday i'm in love

Saturday wait
And sunday always comes too late
But friday never hesitate...

I don't care if monday's black
Tuesday wednesday heart attack
Thursday never looking back
It's friday i'm in love

Monday you can hold your head
Tuesday wednesday stay in bed
Or thursday watch the walls instead
It's friday i'm in love

Saturday wait
And sunday always comes too late
But friday never hesitate...

Dressed up to the eyes
It's a wonderful surprise
To see your shoes and your spirits rise
Throwing out your frown
And just smiling at the sound
And as sleek as a shriek
Spinning round and round
Always take a big bite
It's such a gorgeous sight
To see you eat in the middle of the night
You can never get enough
Enough of this stuff
It's friday
I'm in love

2 yorum:

  1. Hatirladim bu sarkiyi. Cok guzeldi!
    Hey gidi gunler, heeeeeeey!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eski sarkilar cok daha guzelmis valla ya:D keske yine ayni tarz olsa:)

      Sil