8 Kasım 2012 Perşembe

Bugun sanki bir Lipton Reklami!

Sabah kalkiyorum,yine siradan bir gun sanki. Ama icimde bir sevinc var nedense? Cok mutluyum,uykum bir anda gidiverdi. Acaba hard rock muzikle uyandigim icin mi? Kim bilir..Hemen geriniyorum ve her sabah oldugi gibi icimden:" Cok sukur Tanri bana yasayacak bir gun daha verdi ve ben de bu gunun tadini sonuna kadar cikaracagim!" diyorum. Sonra da kalkip tuvalete gidiyorum. Saclarimi ozenle tariyor ve makyajimi kusursuz bir sekilde yapmaya calisiyorum. Bir kadinin imzasinin parfumu olmasi gerektigini dusunen biri olarak yurt disindan aldigim N*5 imi suruyir ve kahvalti etmek uzere mutfaga iniyorum. Ne yesem diye dusunuyorum ve sonunda "gunun tadini cikart" sozunu hatirlayarak istedigimi yiyorum:tam tahil ekmek ve peynirli yumurta!1 gun once hazirladigim sandvicimi cantama atip servise biniyorum. Suratimda kocaman bir gulumsemeyle:"Gunaydin!" diye bagiriyorum. Okula gidince arkadaslarima simsiki sariliyorum ve dans eder gibi sinifra ilerliyorum. En zorlandigim derste bile en cok parmak kaldiran ben oluyorum ve hep dogru cevap veriyorum. Tenefuslerde basbasa oturup el ele tutusan sevgililere uzaktan bakip"ne kadar guzel" diyorum. O sirada hoslandigim cocukla goz goze gelip gulumsuyiruz birbirimize. Okul cok cabuk bitiyor bugun ve hemen eve geliyorum. Bugun annemin dogum gunu! Ona hediye almaliyim ve ne istedigini cok iyi biliyorum:)"Yuruyuse cikiyorum." diyerek evden cikiyorum. O beni golette yani 4 kilometre otede saniyor oysa ben 7 kilometre uzaklasiyorum evden. Caddemize geliyor ve dovize ugruyorum. Ardindan parfumeriye gidiyorum ve anneme ruj seciyorum. Aliyirum hediye paketimi basliyorum eve dogru kosmaya tekrar! Yarim saat oluyor evin onune geliyorum yani 1 saat kos-yuru kos-yuru hareket ediyorum. Paketi kapiya asiyorum,zili caliyorum ve saklaniyorum. Ama annem once beni sonra paketi goruyor:D hem paketi hem de beni kucakliyor hemen. Dior marka bir ruj goruyor pakette. Tabii ki havalara ucuyor:) cunku ruj tam onun rengi ve cok begendigi bir marka. Biraz pahali olsa da annemin mutlu oldugunu gormek daha degerli:) iceri giriyoruz bana en sevdigim atistirmaliktan getiriyor:1 kase leblebi ve kuru uzum! Afiyetle yiyorum,bugun sanki tadi daha bir guzel. Sonra kaydolmak istedigim muzik kursunu ariyorum. Bana ailemle de konusursam olacagini soyluyorlar ve tabii cok mutlu oluyorum ben yine:D
Aksam firinda domatesli balik yapiyor annem. Pesketeryan olmama artik alisti ki bana da uygun yapiyor yemekleri. Baligin yaninda brokoli ve karnibahar yapmis haslama! Oley!
Hemen odevlerimi yapiyorum. Ailece sofraya oturuyoruz sonra. Yemegimizi yiyor ve sohbet ediyoruz. Sonra maillerime bakiyorum. Nazilerin bana yazdigi kotu mesajlara guzel kufurlerle cevap vermenin mutlulugunu yasiyorum yine. Sonra meyve yemeye gidiyorum ve yaninda bir bardak sut iciyorum. Soguk soguk cok guzel oluyor cunku:)
2 saat boyunca elimde yesil cayimla dizi izliyoruz internetten. That 70's Show dizinin adi. Cok komik ve cok neseli!
Gece yatmadan once dus aliyorum ve Shea yagiyla cildime bakim yapiyorum. Tanri ya bu guzel gun icin sukredip giriyorum yataga. Icimden soyle diyorum:" Bugun sanki bir reklamdi,bir Lipton reklami. " sonra da reklamdaki sarki dolaniyor dilime:"Hersey daha berrak hayatinda,....Bugun coook, bugun cook guzel bir gun!"

2 yorum:

  1. ah keşke benimde her günüm böyle neşeli geçse. Nice böyle günlere! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keske herkesin her gunu boyle gecse be handecim:D anca yilda bir denk gelir bu guzel gunler bana:D

      Sil