14 Temmuz 2012 Cumartesi

10 gunde 1 kiloo;)

Simdi yeni bir iddia ya basliyorum. ;) incebelli nin tavsiyesine uyarak artik 10 gunde 1 kilo vermeye hazirlancam;) ancak benim 55 gunum var;) yani 5.5 kilo oluyor bu. Ben de vejeteryan diyetimi normal olarak uygulayip sporumu yapacagim. Boylece gider kilom herhalde. Ha bu arada bir cikolata tarifi buldum kiiii muhtesem bir sey!

-15 adet hurma
-4 yk. Kakao
-1 pkt. Vanilin
-1.5 bardak ceviz

-hurmalarin cekirdeklerini ayirip kendilerini blendirla. Sonra icine diger malzemeleri koy.
-Daha sonra yine blendirdan gecir ve elinle biraz yogur.

- daha sonra olusan hamurdan minik parcalar kopartip aleminyum folyoya birer birer sar hepsini. Daha sonra buzluga at ve ne zaman istersrn ye ;)

1. Gunum

Neler yedim neler!

Sabah gec kalkiyorum. Bu yuzden cok birsey yemek istemiyorum. Ben de kahvalti olarak bir kasik pekmez,bir paket eti form kraker ve 6 tane minik parca olarak tarifini verdigim cikolatalardan yedim.

Aksam da kitthennette e gittim ve orada inanilmaz lezzetli bir temek buldummm. Hayatimin yemegi diyebilirim size ;) hem de diyet menusunden buldum! ayy cok uzattim ya ;) neyse iste tam tahilli enginar ve light peynirli pizza yedim. Toplam 6 dilimdi ve sadece 264 kaloriydi! Inanabiliyor musunuzzz????
Aksam da bir dilim karpuz ve bir nektarin yemeyi dusunuyorum :)

7 yorum:

  1. Canım boyun ve kilon ne kadar ? Kaç kilo olmayı hedefliyorsun ?

    YanıtlaSil
  2. Canim boyum 163 ve kilom 46. Ama kalcalarim cok var. 43veya 44 olsam yeterli

    YanıtlaSil
  3. bence kilon oldukça ideal...hatta BMI'ye göre baktığımızda zayıfsın bile..Bence korusan yeter, gerçi beslenmene baktım genel olarak güzel besleniyorsun..İyi besleniyorsun..Bu yaşlarda aldığın süt,protein peynir falan çok önemli, aman diyim kemik gelişimin için sütü, kefiri, peyniri, yoğurdu falan ihmal etme...Vejeteryanmışsın ama sanırım sadece et yemiyorsun değil mi ? süt ürünleri falan yiyorsun yani...Bu yaşta yapılan sıkı diyetler kötü etki edebiliyor, ileride bağışıklık sisteminde zayıflık gibi falan sorunlar yaratabiliyor..Doktor değilim ama bu konularda aşırı okuyorum, ondan gerekli karbonhidratı vitamini kalsiyumu alarak gereksiz kalorilerden kaçınman en mantıklısı...Başarılar :)

    YanıtlaSil
  4. Evet vejeteryanim ve et ve tavuk disinda herseyi yiyorum. Tatliyi az tuketiyorum cunku hayattan cikarmayi denesem de yapamadim. Eger yersrm yarisini yiyorum tatlinin. Haklisin sok diyet ve benzeri diyetler hem bagisikligi dusuruyo hem de metabolizmayi yavaslattigi icin verdigin kiloyu fazlasiyla geri aliyorsun.

    YanıtlaSil
  5. Tatlı çok zararlı, ne kadar azaltsan o kadar iyi çok doğru bir seçim :) Ben de çok seviyorum malesef ama işte eve almamamaya çalışıyorum dışarda yiyorum falan, elimden geldiğince ben de uzak durmaya çalışıyorum :)

    YanıtlaSil