11 Ağustos 2012 Cumartesi

Greenpeace için

Bugun sizden bir yardim istiyorum. Size iki tane greenpeace kampanya sayfami verecegim ve lutfen hergun girmeye calisin hatta kendi sayfalarinizla destek verin.

İlk olarak baliklar ile ilgili olan kampanyayi size tanitacagim.
Bu kampanya baliklarin fazla avlanmasini ve neslinin tukenmesini engellemek icin baslatildi. Kampanyaya uye olduktan sonra size bir balik veriyorlar. İlk once en kucuk balik hamsi ile basliyorsun kampanyaya. Her buyuttugun baliktan sonra baska bir balik buyutmen gerek. Mesela benim suan 8 balik daha buyutmem gerekiyor. Nasil buyutecegin konusuna gelirsek sayfana ne kadar cok kisi girerse o kadar cok buyuyor baligin. Size kendi baligimin adresini verecegim. Suan buyumekte olan bir hamsi :)
http://rising.savethearctic.org/tr/polar-bear/501c5eddfc4d390002000e95


İkinci kampanya ise kutuplarla ilgili.
Buzullarimizin son 30 yilda %75 i erimis durumda. Malesef bu durumun sorumlusu biziz. Endustriyel balikcilik,savaslar(en nefret ettigim. Lanet olsun Hitler!) ve petrol aramalari kutuplarda yasayan hayvan doslarimizin yuvalarini tehdit ediyor. Bunun icin harekete gecmemiz gerekiyor. Eger benimle aybi fikirdeyseniz yapmaniz gereken kampanyaya uye olup kendi kutup dostunuzu secmek. Benimki bir kutup ayisi ve adi shanti ayni benim gibi :D suan daha bebek ama sizin de desteginiz ve sayfama tiklamanizla buyuyecek ve kocaman bir kutup ayisi olacak. Ergen bir ayi olmasi icin 35 tiklamaya daha ihtiyac var. Size onun web sayfasini veriyorum. Buradan hem onun buyumesine hem de kampanyaya destek olmus olursunuz ve uye olarak shanti ve diger canlilara yeni bir arkadas kazandirirsiniz:D

http://rising.savethearctic.org/tr/polar-bear/501c5eddfc4d390002000e95

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder